Iti vine sa crezi sau nu, exista actori care nu imbatranesc! Indiferent daca apeleaza la cele mai bune trucuri de beauty sau au gene bune, unele vedete arata azi exact ca in urma cu 10 ani!

actori care nu imbatranesc

Celebritatile se bucura de cele mai scumpe tratamente cosmetice sau de vacante perfecte si relaxante in zone exotice si, evident, echipe de hair stilisti si make-up artisit care sunt atenti la orice detaliu. Toate acestea le ajuta sa arate minunat, indiferent de varsta!

La Hollywood, exista o multime de actori care nu imbatranesc. Sa fie oare vorba de genele bune, mostenite din familie, de tratamentele de beauty sau de orele petrecute la sala ori antrenamentele in aer liber? Sigur ca si alimentatia joaca un rol important in mentinere unui aspect impecabil. Sa fie oare acestea secretele vedetelor care nu imbatranesc? Pana aflam adevarul, imaginile sunt dovada ca, totusi, exista metode care impiedica timpul sa lase urme! Daca te uiti la o poza cu Angelina Jolie din 2008 si la una din 2018, greu sa sesizezi diferente… aceiasi ochi patrunzatori, acelasi zambet seducator, aceleasi riduri fine, abia perceptibile, care o fac atat de expresiva!

In continuare, descopera care sunt, potrivit DailyMail.com, acesti actori care nu imabtranesc, dar si cantarete neschimbate: