In ultimele luni, Brigitte Macron a devenit un icon in materie de stil. Atat combinatiile vestimentare, cat si alegerile in materie de frumusete ne surprind placut de fiecare data cand vine vorba de Prima Doamna. M-am gandit astazi sa-ti arat care au fost cele mai spectaculoase dintre aparitiile lui Brigitte Macron de cand sotul ei este presedintele Frantei.

Brigitte Macron, sotia de 64 de ani a presedintelui Frantei, Emanuel Macron, este dovada clara ca stilul nu are varsta. Brigitte poarta mereu tinute elegante, foarte bine alese, care te fac sa iti doresti rapid o vizita in sifonierul ei.

Nici in materie de frumusete Brigitte nu se lasa mai prejos. Coafura perfecta, un lob plin de volum, cu breton, o intinereste si se potriveste perfect cu atitudinea ei, mereu vesela si zambitoare. Cand vine vorba de machiaj, aparitiile lui Brigitte Macron nu pot fi trecute cu vederea. Prima Doamna opteaza atat pentru look-uri naturale, cat si sofisticate, iar nuantele inchise ii scot cel mai bine in evidenta ochii.

aparitiile lui Brigitte Macron

Stilul ei in materie de frumusete este chic, specific unei frantuzoaice. Genele ei lungi date cu mascara, bronzul cald si stralucitor si, evident, coafura usor ciufulita sunt doar cateva dintre trucurile de infrumusetare pe care le putem imprumuta de la Brigitte Macron.

Astazi te invit sa vezi unele dintre cele mai spectaculoase aparitii ale lui Brigitte Macron de cand sotul ei a devenit presedinte: