Esti pasionata de moda, urmaresti prezentarile celebrilor designeri din intreaga lume si iti place sa fii mereu in trend atunci cand vine vorba de coafuri sau machiaj? Modelele care defileaza pe podiumul de la Victoria’s Secret sunt perfecte din cap pana-n picioare si poti invata de la ele trucuri de beauty. Vrei sa ai bucle perfecte precum cele ale unui model Victoria’s Secret? Nu este nimic mai simplu!

Nu doar modelele extravagante de lenjerie atrag atentia in celebrele prezentari de moda Victoria’s Secret, ci si coafurile modelelor care defileaza pe podium.

Cum sa ai bucle perfecte precum cele ale unui model Victoria’s Secret

Desi in ultimul timp stilistii au propus foarte multe modele de coafuri si au fost mai permisivi atunci cand vine vorba de alegerea unui stil, buclele perfecte ale modelelor de la Victoria’s Secret sunt in continuare un punct de referinta si sunt asociate cu cele mai indraznete si seducatoare modele de lenjerie intima.

Responsabila de celebrele si voluminoasele coafuri care pot fi vazute in prezentarile celor de la Victoria’s Secret este Sarah Potempa, un cunoscut hair stylist din America.

Sarah Potempa a creat foarte multe coafuri pentru care este necesar ondulatorul, cum ar fi celebra coafura in valuri sau coafura care imita un par dezordonat, ca si cum ar fi ondulat natural. Daca vrei sa obtii bucle perfecte precum cele ale unui model Victoria’s Secret, este important sa tii cont de sfaturile pe care le ofera Sarah Potempa si vei avea un look demn de podium.

Daca vrei sa obtii bucle perfecte, este suficient sa folosesti un ondulator sau un aparat special pentru bucle mai mari. Sarah Potempa explica pas cu pas ce trebuie sa faci ca sa obtii bucle perfecte si sa te simti ca si cum ai fi un model Victoria’s Secret.

Daca ti-a placut articolul despre cum sa obtii bucle perfecte precum cele ale unui model Victoria’s Secret, iata si un articol cu greseala care te impiedica sa obtii bucle perfecte!

Foto: Guliver