Ce este epilarea braziliana si de ce ar trebui sa tii cont inainte sa iti faci o programare la cosmetica? Astazi m-am gandit sa iti prezint cateva avantaje si dezavantaje ale acestei metode si sa iti spun la ce sa te astepti, atunci cand decizi sa indepartezi parul din zona intima cu ceara.

ce este epilarea braziliana

Pentru foarte multe femei, cele mai simple metode prin care indeparteaza parul sunt fie cu lama, fie cu ajutorul cremei. Insa, sunt oare si cele mai eficiente?

Intr-adevar, atat lama, cat si crema sunt doua metode total nedureroase. Mai mult decat atat, nu ai nevoie sa astepti ca parul sa creasca si nici sa iti faci programare la salon, pentru ca sunt usor de folosit si iti rezolva chiar foarte repede problema parului nedorit.

Insa, epilarea braziliana este considerata una dintre cele mai eficiente si de durata metode prin care poti indeparta firele nedorite.

In continuare, te invit sa descoperi ce este epilarea braziliana, care sunt avantajele si ce ar fi bine sa stii inainte sa iti faci o programare la salon: