Tratamentele de infrumusetare se schimba tot mai mult si tot mai des, iar eu, in calitate de beauty editor, trebuie sa fiu la curent cu toate noutatile. Recent am intrebat un specialist ce este rejuvenarea faciala, iar astazi iti aduc toate raspunsurile!

ce este rejuvenarea faciala

In zilele in care timpul nu iti permite sa ai o rutina de infrumusetare completa, pentru ca ajungi prea tarziu acasa, te trezesti prea devreme, dar totusi nu ai timp sa te machiezi, pielea ta sufera modificari. Mai mult decat atat, daca nu ai timp sa mergi la cosmetica o data pe luna si nici sa iti aplici tratamente de infrumusetare pentru acasa, ar fi bine sa te gandesti, macar la o procedura pe care sa nu o faci prea des. Astfel iti vei mentine tenul sanatos si pielea proaspata si luminoasa.

Printre aceste tratamente faciale, ideale pentru femeile moderne, mereu pe fuga, se numara si rejuvenarea faciala. Specialistul de la Clinica ElosSkin & Laser Center, dr. Filis Dermigean, medic dermatolog mi-a raspuns la intrebari si m-a ajutat sa aflu ce este rejuvenarea faciala.

In continuare, te invit sa descoperi si tu ce este rejuvenarea faciala, cum se face si de la ce varsta este bine sa incepi sa apelezi la astfel de tratamente. Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog la Clinica Elos Skin & Laser Center: