Cea mai noua tendinta in colorarea parului

Cea mai noua tendinta in colorarea parului este una foarte indrazneata si, cu siguranta, cu greu de acceptat de cele mai traditionaliste dintre voi. Parul cu radacini vopsite in curcubeu pare, mai degraba, un tribut platit tendintelor coloristice ale verii.

Pentru ca vara aceasta se poarta culorile tari, atat in machiaj cat si in vestimentatie, si hairstylistii s-au adaptat. Astfel, cea mai noua tendinta in colorarea parului este cea in care radacinile sunt vopsite in curcubeu.

Daca faci parte dintre acele persoane care sunt puse mereu la punct cu tendintele in colorarea parului, vei avea, poate, impulsul de a ma contrazice, spunand ca moda radacinilor multicolore a fost lansata inca de acum cateva luni. Ai dreptate, numai ca acum este vorba despre o tehnica total noua, care nu mai presupune o stopare brusca a culorii pe lungimea firului de par. De data aceasta, curcubeul se intinde pe toata lungimea firului de par, numai ca este… ascuns. In sensul ca permite pastrarea, intr-o orarecare masura a stilului traditional, culoarea fiind dezvaluita numai atunci cand parul flutura in bataia vantului sau daca vopseaua este aplicata pe o suprafata mai mare.

Imagini care evidentiaza cel mai clar cea mai noua tendinta in colorarea parului

Aceste jocuri indraznete de culori sunt vizibile si bine definite mai ales pe parul blond. Mai mult, nuantele de blond cenusiu sunt cele mai potrivite pentru suvitele-curcubeu.

A photo posted by Brittnie Garcia (@makeupbyfrances) on

Exista insa si varianta in care clientele saloanelor se indragostesc atat de mult de cea mai noua tendinta in colorarea parului, incat nu vor sa ascunda nimic. Dimpotriva.

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Instagram