Pages: 1 2 3 4 5 6

cele mai frumoase unghii de pe covorul rosu

Cele mai frumoase unghii de pe covorul rosu sunt simple, stylish si atrag orice privire. Vezi care au fost cele mai frumoase unghii de anul acesta la Oscar, Grammy sau Globurile de Aur.

Unghiile sunt si ele una dintre marile noastre pasiuni si avem constant grija sa arate impecabil, fara a fi exfoliate sau rupte. Nu-i de mirare ca, atunci cand ai nevoie de o noua sursa de inspiratie te uiti sa vezi ce au mai purtat vedetele. La fel ca si machiajul, rochiile sau parul si unghiile sunt elementele care trebuie sa arate perfect al evenimente de gala.

Nuantele pale, elegante, inchise sau deschise, sunt doar cateva dintre tendintele de anul acesta. Ca sa vezi ce si cum au purtat vedetele pe covorul rosu iti prezentam modelele pe care le-am indragit noi.

Cele mai frumoase unghii de pe covorul rosu la Oscar:

Olivia Culpo

Cele mai frumoase unghii de pe covorul rosu

Actrita Olivia Culpo a ales o nuanta inchisa pentru manichiura ei de la Oscar. Mainile si-au pastrat eleganta si finetea pentru ca lungimea unghiilor a fost una medie. Acestea s-au asortat perfect cu machiajul pe care l-a purtat Olivia in seara cea mare.

Pages: 1 2 3 4 5 6