Ce vedete au purtat cele mai nereusite machiaje de la Oscar in 2018? Te invit sa descoperi o lista cu celebritati mai putin inspirate – ele nu au facut cele mai bune alegeri in materie de frumusete si au fost aspru criticate!

Actritele se pregatesc cu mult timp inainte pentru Gala Premiilor Oscar si, indiferent daca pleaca cu o statueta acasa sau nu, pleaca cu siguranta cu titlurile de cel mai frumos machiaj, cea mai frumoasa tinuta, cel mai neinspirat machiaj sau cea mai nereusita tinuta!

Este un fenomen vechi de cand lumea – daca esti o vedeta de la Hollywood, mai ales pe covorul rosu, toti ochii sunt atintiti asupra ta! Tocmai de aceea, exista si o lista cu cele mai nereusite machiaje de la Oascar in 2018.

Ca in fiecare an, nu toate actritele au ales machiaje in tendinte, rochii potrivite cu fizionomia sau coafuri care sa le puna in valoare trasaturile. Din nefericire, si la Oscaruri, ca si la balurile cu Printi si Printesele din basme, exista si tinute nereusite.

Uneori, look-ul este „distrus” de machiaj si coafura, care nu se potrivesc absolut deloc cu rochia. In alte cazuri, vorbim despre machiaje superbe, care sunt dezavantajate de rochii prea ciudate, prea incarcate, prea decupate – care nu se potrivesc absolut deloc cu forma corpului si inaltimea vedetei care le poarta.

Globalnews a alcatuit o lista cu cele mai nereusite machiaje de la Oscar in 2018, iar eu m-am gandit sa ti-o prezint si tie.

Descopera mai departe, in galeria foto, machiajul vedetelor de la Oscar care nu este de incercat: