cele mai sofisticate femei din lume

Cele mai sofisticate femei din lume nu fac compromisuri. Asta e primul lor atribut. Ele sunt cele care folosesc doar produse care li se potrivesc, doar haine care le pun in valoare – indiferent de trenduri – si nu inceteaza niciodata sa inoveze. Nici in ceea ce priveste garderoba, nici in ceea ce priveste lookul. 

De fiecare data cand ma gandesc la cele mai sofisticate femei din lume imi dau seama cat de greu imi e sa le portretizez. Ce ma atrage la ele? Ce ne atrage pe toti… cred – tinuta impecabila, machiajul ideal, privirea patrunzatoare. Da, cred ca la privire incepe si se sfarsese totul. Cele mai sofisticate femei din lume vorbesc putin si totusi spun totul.

cu ce se machiaza cele mai sofisticate femei din lume

Cum? Folosind toate metodele de comunicare non-verbala. Gesturi, mimica, privire. Mai ales privirea!

Sub genele lungi, curbate perfect, niciodata false – cele mai sofisticate femei din lume NU poarta niciodata gene false, extensii de par sau silicoane nefiresti – se ascund ochi scanteietori, aprigi, seducatori.

cum-se-machiaza-cele-mai-sofisticate-femei-din-lume

Pentru un astfel de efect a fost inventata o noua mascara! False Lash Sculpt L’Oreal Paris nu e un produs oarecare. Fiind conceput in baza unei cercetari demografice, raspunde nevoilor unor femei aparte. Cel mai probabil faci si tu parte din esantionul de destinatie 🙂

False Lash Sculpt L’Oreal Paris a fost creat pentru femei curajoase. De ce? Pentru ca doar ele pot “indura” niste gene arcuite perfect, sub al caror evantai este ideal pusa in valoare culoarea ochilor.

Aceasta mascara este destinata femeilor demne. De ce? Pentru ca asigura un efect de gene false fara sa fie false! Periuta asimetrica le sculpteaza de la baza pana la varfuri fara sa le incarce – le deschide si le umple, creand un efect de volum amplu.

Noul produs L’Oreal Paris fost coceput pentru femei seducatoare. De ce? Pentru ca genele sunt alungite din coltul intern al ochiului pana la coada si astfel se creeaza o impresie contradictorie de privire inocent-indrazneata.

Mascara proaspat lansata este pentru femeile care accepta doar ce e mai bun de la viata. De ce? Pentru ca e un produs premium, al doilea din gama “sculpting products”, dupa Accord Parfait GeniusCu o singura aplicare obtii trei efecte – conturare, alungire, volum.

cele mai sofisticate femei din lume

Daca exista o femeie in personalitatea careia Lolita se tine de mana cu Malena, cu siguranta ar folosi mascara False Lash Sculpt L’Oreal.

Daca tu esti curajoasa, demna, nonsalanta, daca vrei doar ce e mai bun, daca vrei sa fii printre cele mai sofisticate femei din lume, foloseste aceasta mascara!