Trebuie sa recunoastem, curiozitatea noastra este greu de potolit atunci cand stim ca urmeaza sa vedem celebritati fara machiaj. Si nu pentru ca le vanam imperfectiunile, ci pentru ca asta ne ajuta sa realizam ca nimeni nu e perfect. Si nu e nimic in neregula cu asta!

Vedetele de la Hollywood arata bine intotdeauna: parul aranjat perfect, machiajul in ton cu nuanta ochilor si forma fetei, sprancenele dese si fara cusur. Asa as decrie imaginea celebritatilor de peste Ocean.
In astfel de ipostaze le vedem zilnic in reviste, siteuri de moda sau chiar pe retelele de socializare. Insa cum arata celebritatile de la Hollywood atunci cand nu joaca in filme, cand nu merg la petreceri mondene si nici nu sunt prezente la sedintele foto? Cum se machiaza zilnic starurile si mai ales ce aspect are tenul lor atunci cand renunta la farduri? Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care ni le punem.

celebritati fara machiaj

Exista celebritati fara machiaj! Actrite, modele sau cantarete se fotografiaza tot mai des fara make-up. Demi Lovato, Ciara, Zendaya sau Kesha sunt doar cateva nume care ne vin in minte atunci cand ne gandim la celebritati fara machiaj.

Aceste celebritati fara machiaj posteaza aproape zilnic selfiuri in care nu folosesc farduri, nu isi contureaza fata si nu isi ascund imperfectiunile. Pistruii sunt purtati cu mult curaj, cearcanele nu mai sunt ascunse, iar imprefectiunile tenului nu mai au nici o importanta!

Iata care sunt cele mai curajoase celebritati fara machiaj: