Cum arata Christina Aguilera fara machiaj? Vedeta a poza nemachiata pentru revista Paper Magazine si arata absolut senzational! Parul blond si pistruii incadreaza perfect ochii albastri!

Christina Aguilera fara machiaj

Daca te uiti pe Instagram, pe conturile celebritatilor, vei observa ca din ce in ce mai multe vedete se pozeaza nemachiate. Frumusetea naturala este pusa in valoare doar de un ten curat, un balsam de buze, parul frumos pieptanat si sprancenele putin aranjate, iar Christina Aguilera a stiut foarte bine acest lucru cand a pozat pentru revista Paper Magazine. Cantareata a aparut pe coperta editiei de mai fara pic de machiaj, cu parul blond asezat intr-o forma cat mai naturala.

Vedeta este cunoscuta si pentru look-urile extravagante din videoclipuri, precum Candyman si Lady Marmalade, iar pe covorul rosu a optat mereu pentru machiaje inedite. Fie ochii accentuati cu sclipici, eyeliner sau foarte mult fard, fie buzele senzuale, intr-o nuanta intensa de rosu – asa ne-am obisnuit sa o vedem de Aguilera.

Insa, in pozele pentru Paper Magazine, Christina Aguilera fara machiaj arata foarte bine! Look-ul natural o prinde de minune. Schimbarea a venit din dorinta de a experimenta lucruri noi, dar si pentru ca uneori este bine sa iti reamintesti cine esti cu adevarat: „Intotdeauna am fost o persoana care iubeste sa experimenteze, iubeste teatrul, iubeste sa creeze o poveste si sa joace un personaj intr-un film sau pe scena. Insa cateodata este un sentiment de eliberare sa poti lua o pauza si sa apreciezi persoana care esti cu adevarat si sa te bucuri de frumusetea ta!”, a spus Christina Aguilera in interviul acordat Paper Magazine.

In continuare, te invit sa descoperi cum arata Christina Aguilera fara machiaj in fotografiile pentru editia de mai a revistei Paper Magazine: