Vedetele au intotdeauna o aparitie fara cusur pe covorul rosu. Parul, machiajul si tinuta, toate arata impecabil. Tocmai de aceea, ne-am gandit ca ele ar fi o sursa buna de inspiratie pentru a alege cateva coafuri ideale pentru nunta!

Cand te pregatesti pentru ziua cea mare, iti doresti ca totul sa fie impecabil. Aranjamentele floare, manichiura, rochia, machiajul si mai ales coafura. Ti-am pregatit cateva idei de coafuri ideale pentru nunta, indiferent daca ai parul lung sau scurt.

coafuri ideale pentru nunta

Cocurile sunt o varianta aparent dificila, mai ales cand vine vorba de realizare, dar totusi usor de purtat. De ce? Daca ti-ai stabilit nunta intr-o zi de vara, cu ajutorul unui coc vei evita orice situatie incomoda. Suvitele lungi nu-ti vor mai aluneca pe spate si nu vei avea cum sa te incalzesti sau sa transpiri. Mai mult, voalul se va prinde mult mai usor atunci cand apelezi la un coc!

Daca lungimea parului tau este medie, poti apela cu incredere la bucle lejere, dar bine finisate, prinse si ele intr-o coafura lejera.

Iata ce sugestii ti-am pregatit pentru coafuri ideale pentru nunta direct de pe covorul rosu:

[/continut_slideshow]