Parul lung este frumos si poate fi aranjat in multe feluri, dar este destul de greu de intretinut, asa ca, inainte de toate, este important sa-l ingrijesti cum trebuie, scrie latest-hairstyles.com. Iata mai multe tipuri de coafuri pentru par lung, care iti confera un aspect natural si iti pun in valoare trasaturile.  

Daca te-ai saturat de clasicele coafuri pentru par lung, ai posibilitatea sa optezi pentru unele noi si interesante, care sunt destul de usor de realizat si sunt potrivite pentru orice moment al zilei. Poti sa urmezi sfaturile specialistilor sau poti sa te joci cu imaginatia si sa vezi ce iese!

coafura pentru volum

7 tipuri de coafuri pentru par lung

1. Coafura pentru volum

Coafura care iti confera volum este usor de realizat, dar de efect, si te ajuta sa iesi oricand in evidenta. Ce trebuie sa faci? Aplica pe parul ud un produs de styling care ii confera volum si care il face mai rezistent. Asigura-te ca aplici produsul pe toata lungimea parului. Nu uita sa folosesti si un spray sau un ulei care iti protejeaza parul impotriva caldurii intense. Foloseste uscatorul de par in timp ce iti periezi parul cu o perie ingusta, care te ajuta sa sectionezi parul.

Dupa ce ti-ai uscat parul complet, imparte-l in doua sectiuni, de la radacina pana la varfuri, si aplica un spray pentru volum. Foloseste un ondulator pentru a coafa fiecare suvita de par, apoi prinde-o cu o agrafa cat timp iti ondulezi celelalte suvite. Asteapta cateva minute pana cand desfaci toate agrafele din par, apoi desfa-ti parul, descurca suvitele si aplica un spray pentru fixarea coafurii.