coafuri pentru par scurt Kate Mara

Dupa ce sora ei, Rooney Mara, si-a modificat radical imaginea pentru a intra mai bine in rolul lui Lisbeth Salander si a adoptat un look goth, misterios si totodata romantic, Kate Mara a facut si ea o schimbare si a ales o tunsoare pixie.

Coafuri pentru par scurt care sunt extrem de versatile. Kate Mara stie!

E genul de tunsoare care poate transforma o fata frumusica, intr-o femeie remarcabila, o femeie careia nu-i este teama sa incerce ceva nou si indraznet si care aminteste de Mia Farrow in tinerete sau de Jean Seberg. Dar spre deosebire predecesoarele ei, Kate Mara a gasit o serie remarcabila de coafuri pentru par scurt care i-au permis sa se reinventeze la fiecare eveniment.

coafuri pentru par scurt wet look

Una dintre favoritele noastre a fost coafura impecabila cu carare intr-o parte aleasa pentru premiera filmului The Martian din Londra. Aspectul androgin al coafurii nu a facut altceva decat sa-i puna mai bine in evidenta trasaturile ei extrem de feminine si rujul rosu-sangeriu ales pentru seara respectiva.

coafura cu volum pentru par scurt

O aparitie la fel de reusita ni s-a parut si-n cadrul emisiunii spaniole Despierta America unde Kate Mara a venit pentru a-si promova noul film Fantastic Four. De data aceasta ea a ales o coafura cu volum, tinereasca si baieteasca, ce s-a potrivit de minune cu rochia, alba, extrem de simpla pe care a purtat-o.

coafuri pentru par scurt Audrey Hepburn

Atunci cand alegi o tunsoare pixie nu poti sa nu te inspiri si din imaginile Audrey Hepburn, care-si lasa mereu bretonul pe frunte si alegea o pieptanatura perfecta exact cum a facut si Kate Mara in acest caz. Daca vrei sa copiezi un astfel de look atunci trebuie sa-ti indrepti parul (in cazul in care acesta nu e perfect drept), sa alegi un machiaj natural si sa porti o pereche de cercei delicati.

Urmareste si clipul articolului “Coafura ideala pentru parul scurt”!

Foto: Guliver