Crezi ca realizarea diverselor variante de cocuri lejere si moderne iti ia foarte foarte mult timp sau ca e obligatoriu sa te duci la salon pentru a obtine o coafura perfecta? Gresit!

In ultima perioada am inceput sa urmaresc blogul twistmepretty.com al lui Abby Smith pentru ca acolo gasesc tot felul de idei de cocuri lejere si moderne pe care oricine le poate incerca. Desi au un aspect sofisticat ele nu mananca nici timp si nici bani. Nu necesita instrumente sau produse sofisticate si nici o mana de expert. Plus ca sunt foarte clar explicate!

Cocuri lejere si moderne pe care le faci imediat

Prima varianta de coafura se realizeaza in doar 2 minute!

Atunci cand vin acele zile din saptamana in care ai o agenda atat de incarcata ca nici nu ai timp sa respiri, e important sa optezi pentru o coafura care se realizeaza imediat. Acest coc porneste de la o simpla coada impletita si dureaza mai putin de doua minute ca sa-i dai un aspect perfect. El functioneaza atat pe parul curat, cat si pe cel murdar, pe parul ondulat sau drept si nici nu se strica foarte tare pe parcursul unei zile. Asta e din punctul nostru de vedere o coafura perfecta!

Un coc lejer si modern pe care-l faci in mai putin de un minut

Daca ai parul fin ar fi bine sa folosesti inainte un sampon uscat sau un alt produs beauty care sa-i ofere ceva mai multa textura. Pentru realizarea coafurii ai nevoie doar de un elastic si cateva ace de par cu care sa fixezi cocul. Pastrezi o suvita de par in partea stanga si restul parului il prinzi intr-un coc neglijent exact cum arata Abby. Apoi suvita ramasa va fi folosita pentru a inconjura cocul creat anterior. Aceasta coafura poate fi folosita zilnic, dar si la un eveniment mai sofisticat unde pentru a-i da un aspect ceva mai formal poti folosi un accesoriu stralucitor de par.Toti pasii pentru realizarea coafurii ii gasesti insa in clipul postat si pe twistmepretty.com!

Esti curioasa sa afli care sunt tendintele in materie de coafuri pentru 2016? Din acest articol afli pe ce se pune accentul in prezent!

Foto: twistmepretty.com

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!