Vrei sa stii ce culori de par pentru primavara – vara ar trebui sa porti anul acesta? L-am intrebat pe George Soare, ambasador L’Oreal Professionnel si owner la Tribute Salon, pentru ce culori si stiluri optam sezonul acesta, astfel incat sa ne punem in valoare trasaturile!

Cel mai important, daca vrei un look armonios, este sa iti potrivesti culoarea parului cu tonul pielii. Poate ca ai ales, acum multi ani, o nuanta careia i-ai ramas fidela, insa acum iti doresti sa faci o schimbare. Tocmai de aceea, este indicat sa stii ce culori sunt in tendinte, cum le potrivesti cu tonul pielii si nuanta ochilor, dar mai ales, ce porti astfel incat sa iti vina bine si sa iti evidentieze trasaturile!

M-am intalnit cu George Soare, ambasador L’Oreal Professionnel si owner la Tribute Salon, pentru ca am vrut sa aflu de la un expert care sunt tendintele de culori de par pentru primavara – vara si cum le poti potrivi cu fizionomia ca sa arati cat mai bine!

In continuare, te invid sa descoperi ce culori de par pentru primavara poti purta in sezonul acesta si cum ar trebui sa le combini: