In functie de cum asortezi rujul cu rochia, poti obtine doua rezultate: fie mixul cromatic iti pune in valoare frumusetea naturala si te transforma intr-o aparitie care atrage toate privirile, fie, dimpotriva, iti minimalizeaza atuurile si sfarsesti prin a avea un look banal. Acest articol le este dedicat celor care nu vor sa ajunga in cea de-a doua situatie!

cum asortezi rujul cu rochia

Advertisement

Teoretic, lucrurile sunt foarte simple: contrastele se atrag, exista duete de culoare cu care nu dai gres – cum ar fi ruj rosu – rochie neagra -, si e bine sa stai departe de nuante tipatoare cand ai hotarat ca pe buze sa porti burgundy.

Practic, se complica treaba: toate regulile de mai sus nu se aplica oricand si oricum, ci in functie de locul unde mergi si de nuanta pielii.

Cum asortezi rujul cu rochia: raspuns in sapte pasi simpli

Astfel, ca sa raspund la intrebarea aceasta – cum asortezi rujul cu rochia? – am ales metoda cea mai simpla: exemplificarea! De la L’Oreal (colectia Color Riche) am ales rujurile, de la Andreea Raicu – rochiile (disponibile non stop pe www.shop.andreearaicu.ro) si rezultatul este exact ce ai nevoie! Citeste sfaturile urmatoare si uita-te cu atentie la colajele pe care le-am facut. Sper sa-ti fie de ajutor si, la randul tau, sa poti explica prietenelor tale cum asortezi rujul cu rochia.

Sa inceapa lectia de stil: