In sezonul cald nevoile pielii tale se schimba, asa ca m-am gandit sa iti ofer o mana de ajutor si sa iti spun tot ce trebuie sa stii despre cum iti ingrijesti tenul primavara!

cum iti ingrijesti tenul primavara

Indiferent daca vorbim despre lotiunea hidratanta, despre crema pentru maini sau serul revitalizant pentru fata, trebuie sa ne gandim si cand avem nevoie de ele! In general, toamna si la inceput de iarna, fiecare femeie isi pune urmatoarea problema: cum sa adaptez rutina de infrumusetare pentru anotimpul geros? Cu lotiuni intens hidratante, bogate in glicerina (mai ales pentru maini), cu un balsam de buze hranitor si produse de ingrijire pentru ten concepute special pentru scaderile mari de temperatura.

Primavara insa, toate aceste produse nu vor mai fi necesare. Aerul si temperatura se schimba, asa ca o crema nutritiva, cu o textura uleioasa, nu va mai avea efectul pe care il avea in timpul ierni. Mai mult decat atat, cand pielea transpira din cauza temperaturilor ridicate, aceasta crema s-ar putea sa iti creeze numai probleme: pielea ta fi grasa, machiajul se poate intinde si poate aparea acel efect lucior si uleios, total inestetic.

Tocmai din cauza acestor modificari este bine sa stii cum iti ingrijesti tenul primavara! Mai departe te invit sa descoperi ce se schimba si ce poti folosi dupa ce a trecut iarna: