De multe ori m-am intrebat care este textura ideala a parului? Sa fie oare drept sau ondulat? Dar, daca e ondulat, nu iti doresti un par drept? Si, daca ai parul drept, nu il ondulezi? Ba da! Zilnic aplicam diferite trucuri prin care sa ii dam un aspect perfect parului. Cum obtii bucle rezistente, ei bine este o intrebare pentru care am incercam sa gasim un raspuns!

bucle perfecte
Daca ai parul ondulat folosesti placa, putin fixativ si gata, ai obtinut un par drept, lung si foarte elegant! In schimb, cand ai parul drept si incerci sa obtii bucle perfecte, lucrurile se pot complica!

Parul drept are o textura mai fina si ti se poate intampla ca, dupa cateva ore, buclele perfecte pe care le facusei sa se transforme intr-un dezastru.
Cum reusesti sa obtii bucle perfecte, fara prea mult efort? Iata cateva sfaturi de la expertul Charles Beker Strahan, dezvaluite pentru popsugar.com
Beker spune ca textura naturala a parului este mult mai greu de schimbat, iar cel mai dificil este sa faci buclele sa reziste. Pentru a obtine bucle rezistente, Beker este de parere ca fiecare pas – de la spalatul pe cap pana la materialul pe care dormi – sunt importante!