Pages: 1 2 3 4

cum refaci unghiile dupa manichiura cu gel

Cum refaci unghiile dupa manichiura cu gel este o problema care preocupa din ce in ce mai multe femei tocmai pentru ca tip de manichiura a devenit din ce in ce mai populara.

Unghii lungi, cu o forma perfecta, tari si aparent sanatoase, ce ti-ai putea dori mai mult? Pentru a avea o manichiura impecabila numeroase femei apeleaza la trucuri precum manichiura cu gel, acril sau oja semipermanenta.
Gelul aduce numeroase beneficii, unghiile sunt mult mai rezistente; manichiura rezista timp de o luna. Totusi, pe cat sunt de frumoase, pe atat de daunatoare pot fi aceste artificii pentru unghia ta naturala. Unghiile, dupa manichiura cu gel, isi pierd stralucirea, rezistenta si aspectul sanatos. Gelul poate fii extrem de daunator, mai ales daca nu este inalturat asa cum trebuie. Incearca tratamente simple pe care le poti face si singura acasa!

„Aparitia neplacerilor dupa inlaturarea gelului este o realitate, exact ca o tunsoare sau o culoare urata a parului.” pune celebra manichiurista Michelle Saunders, pentru Self.com.
Partea buna este ca, la fel ca si parul, unghiile cresc. Asa ca, dupa ce ai oscilat intre manichiura normala si unghiile false, cu gel, ar cam fi momentul sa iei o pauza.

Pages: 1 2 3 4