Obisnuiesti sa mergi la sala, dar dupa nu ai suficient timp sa te aranjezi pentru birou, intalnire sau pentru iesirea cu fetele in oras? Oricine transpira cand merge la sala si, oricat de mult te straduiesti, este destul de greu sa ai o coafura perfecta dupa ce ai terminat antrenamentul. Daca vrei sa stii cum sa ai un par perfect ingrijit dupa sala, afla ca poti apela la cateva trucuri foarte simple si rapide, scrie allwomenstalk.com. 

Cum sa ai un par perfect ingrijit dupa sala? Ai nevoie doar de cateva minute! Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea o coafura impecabila. In plus, poti sa iti aranjezi parul in vestiar, imediat ce ai terminat antrenamentul.

Cum sa ai un par perfect ingrijit dupa sala

Samponul uscat confera stralucire parului

1. Samponul uscat confera stralucire parului

Daca nu ai timp suficient sa te speli pe cap, samponul uscat este alegerea perfecta. Te scapa de impresia de par gras, este usor de aplicat si confera firelor stralucire. Aplica la radacina, pe toata lungimea parului si la varfuri si parul tau va fi curat si va avea mai mult volum. Nu-ti face griji ca folosesti prea mult sampon, nu exista o limita de cantitate pentru fiecare aplicare, dar indicat e sa il speli cand ajungi acasa.