Cum sa repari fardurile si blush-ul care se farama.

Cand esti in criza de timp si ti se intampla sa scapi din mana fardurile sau blush-ul compact, o zi obisnuita poate parea o corvoada! Invata cum sa repari fardurile framitate, ca sa le poti folosi din nou chiar a doua zi!

Fiecare femeie trece prin asa ceva cel putin o data. Apesi cu pensula de farduri sau cu cea de aplicare a blush-ului atat de tare incat iti strici produsele de machiaj. Sau le scapi din mana si se imprastie in toata cutia. Cand se farama pudra aceea colorata pe care o adori, face mizerie peste tot! Cel mai rau e ca uneori nu mai gasesti exact aceeasi nuanta si nu vrei sa renunti la produsul preferat! Dar, decat sa le arunci, mai bine afli cum sa repari fardurile care s-au crapat!

Realsimple.com a stat de vorba cu un make-up artist, Annabelle LaGuardia, si a aflat cum sa repari fardurile, dar si blush-ul compact, atunci cand se strica.

Cum sa repari fardurile crapate

“Cea mai sigura metoda prin care poti sa salvezi blush-ul faramitat sau orice alta pudra compacta este sa il zdrobesti bine cu spatele unei linguri de metal, pana cand obtii o pudra fina. Apoi adauga un strop de alcool medicinal si amesteca bine totul pana se transforma intr-o pasta. Cu spatele lingurii preseaza bine aceasta pasta inapoi in cutia de fard. Lasa aceasta pasta sa se usuce peste noapte, iar pana dimineata va fi ca noua”, spune Annabelle LaGuardia.

Si make-up artistul Tomy Rivero vorbeste despre cum sa repari fardurile. El spune ca alcoolul medicinal se evapora repede si ca produsele cosmetice – farduri, pudra, blush – vor putea fi folosite la fel de usor dupa ce se usuca. Totusi, trebuie sa fii atenta sa nu picuri prea mult alcool medicinal.

Rivero mai da o solutie: poti sa folosesti la fel de bine pe pleoape sau pometi si pulberea aceea fina care s-a faramitat.

FOTO: Guliver

Acum ca stii cum sa remediezi aceasta problema, afla si: Ochi caprui. Cum sa te machiezi in functie de reflexiile lor