cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti

Toate vrem ca parul nostru sa arate impecabil. Daca nu stii cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti si cum poti masca diferenta de culoare dintre radacini si restul podoabei capilare, te afli in locul potrivit!

Eu am un par foarte dificil. E cret, firul e gros si rigid, foarte uscat pe lungime, dar destul de gras la radacini, greu de descurcat si sarmos… o fericire! In plus, o mostenesc pe mama, care a incaruntit devreme, si am deja o multime de fire albe. In punctele esentiale.

Nu puteau si ele sa fie de bun simt si sa se ascunda. Nuuu, sigur ca nu! S-au orientat strategic – in crestet, la tample, pe lungimea cararii, nu te chinui deloc sa le observi. Astfel, am ales de multi ani varianta vopsirii parului, dar in tot acest rastimp nu am gasit o solutie pentru perioadele de tranzitie dintre vopsiri, cand firele albe deja se vad!

In plus, sunt neimpacata si cu faptul ca radacinile sunt intr-o nunata, iar restul parului in alta nuanta. Ok! Si atunci, ce fac? Te intrebi cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti? Am descoperit eu solutiaaaa!

Magic Retouch de la L’Oreal Paris. Cuvantul “magic” nu e folosit intamplator in denumire, credeti-ma!

cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti

Cu trei pasi v-am “amenintat” in titlu? Trei pasi sunt. Noteaza asadar cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti:

  1. Agiti bine tubul. E important pentru o acoperire uniforma!
  2. Iti aranjezi parul cum vrei tu – il lasi desfacut, cu carare pe mijloc, pe o parte sau fara o “directie” precisa, iti faci coada de cal, impetituri sau coc. Acolo unde ti se pare ca ti se vad firele albe sau ca ai o nuanta diferita decat cea dorita – radacinile sunt cele mai nabadaioase, mai ales in perioada de tranzitie, cand parca ai vrea sa mai amani momentul noii vopsiri, dar nici nu mai poti masca diferenta de culoare – pulverizezi sprayul Magic Retouch.
  3. Gata!

Pasul trei e cel mai simplu 🙂

Magic Retouch L’Oreal Paris este disponibil in cinci nuante, de la blond deschis la negru. Rezista pana la prima spalare, nu iti murdareste asternuturile cand dormi si nici nu se intinde pe pielea capului.

Acest produs este inofensiv cu parul, dar in acelasi timp te ajuta cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti.

Este un produs pe care trebuie intotdeauna sa il ai in geanta! Daca se iveste o invitatie la masa? Daca te cheama prietenele tale in oras direct de la birou si va duceti intr-un loc intesat de… ispite masculine? Cum te duci tu acolo cu parul in cinci culori, cu firele albe tronand la inaintare?! Nu, o femeie isteata nu ar face niciodata asa ceva!

Uite, il poti cumpara de aici – e foarte simplu, are un pret foarte bun si iti ajunge cateva saptamani!

Acum ca ai aflat cum sa-ti ascunzi firele albe, fara sa te vopsesti, poti sa accepti linistita orice invitatie in oras. In trei pasi o sa ai un par impecabil!

Foto: PR