Chiar daca iti pot parea doua notiuni similare, cand vorbim despre bronzing si contouring nu ne referim chiar la unul si acelasi lucru. Exista cateva diferente intre cele doua trucuri de machiaj, pe care le-am aflat si m-am gandit sa ti le dezvalui si tie!

In primul rand, de ce este important sa faci diferenta intre bronzing si contouring? In functie de modul in care sunt realizate, ele au efecte diferite asupra aspectului fetei tale, iar uneori, daca le combini sau daca nu le realizezi cum trebuie, nici rezultatul nu va fi unul placut.

bronzing si contouring

Totusi, desi sunt diferite, exista o asemanare intre cele doua tehnici de machiaj. Nici pentru una, nici pentru cealalta nu trebuie sa exagerezi cu aplicarea produselor. Prin aplicarea unei cantitati mari vei obtine pe de-o parte un aspect mai putin natural, iar pe de alta parte iti vei incarca inutil fata cu produse, care, in conditii de umiditate sau caldura, se pot indinte afecatand imaginea uniforma a machiajului.

Care sunt diferentele intre bronzing si contouring? Make-up artistul Dior, Daniel Martin, a explicat intr-un interviu pentru Allure cum se deosebesc cele doua tehnici si de ce trebuie sa stii cum sa faci diferenta intre ele: