Un proiect nou pentru Romania si o expozitie de vizitat! Muzeul aduna o colectie impresionanta de peste 3000 de sticle de parfum care pot fi vazute in incinta Castelului Pelisor! Avem detalii!

Sticle de parfum de colectie la Muzeul Parfumului

Cu totii iubim parfumurile, dar prea putini dintre noi cunoastem si povestile din spatele acestora. Iata de ce Beautik Haute Parfumerie si-a dorit sa prezinte publicului ce inseamna istoria esentelor si a creat un muzeu al celor mai simbolice sticle de parfum. Proiectul Muzeul Parfumului este o initiativa culturala unica, privata, nascuta din pasiunea pentru parfumuri.

Muzeul Parfumului aduna o colectie impresionanta de peste 3000 de sticle de parfum printre care si  parfumul preferat al Reginei Maria, creat de Houbigant, sticle din cristal Baccarat vechi de aproape un secol, parfumuri romanesti sau editii limitate ale celor mai iubite si mai apreciate esente.

Muzeul Parfumului împreuna cu Casa Regala a Romaniei organizeaza expozitia Istorie cu parfum, pentru a marca 140 de ani de la nasterea Reginei Maria.

Sticle de parfum: colectii limitate

In perioada 1 iulie – 15 septembrie decorul regal al Castelului Pelisor va fi completat de parfumurile care ani de-a randul au incantat minunatele doamne ale culturii, politicii si vietii mondene de pretutindeni si au sedus generatii de domni. Nu e de ratat!

Colectiile permanente ale Muzeului Parfumului pot fi vizitate si la Beautik Haute Parfumerie, din str. Av Radu Beller nr 9, din Bucuresti.