evenimentele Collistar Natura

Iti amintesti cum, in urma cu o luna, iti povesteam despre o crema pe care o poti combina cu ingrediente naturale, pentru tratamentele de infrumusetare facute acasa? Ei bine, acum te anunt cu placere ca o poti testa chiar tu, la evenimentele Collistar Natura!

evenimentele Collistar Natura

In luna iulie vei putea testa intreaga gama Collistar Natura in magazinele Sephora din Bucuresti si Constanta. Expertii Collistar te vor astepta acolo cu sfaturi de ingrijire si frumusete, tratamente personalizate si demonstratii de produse.

Evenimentele Collistar Natura vor avea loc dupa urmatorul orar:

5 – 7 Iulie – Sephora Promenada

12 – 14 Iulie – Sephora Baneasa Shopping City

20 – 21 Iulie – Sephora Constanta City Park

14 – 16 – Sephora Vitan

Mai mult decat atat, vei putea testa Transforming Essential Cream, acea crema despre care iti povesteam aici. Ea poate fi combinata cu ingrediente din bucatarie precum miere, suc de lamaie sau zahar pentru a obtine diverse tratamente de infrumusetare.

Spre exemplu, odata ce ai combinat crema Transforming Essential Cream cu o lingurita de miere vei obtine o masca hranitoare pentru ten. In combinatie cu o lingurita de suc de lamaie poti realiza un tratament purificator, pe care sa il tii pe fata timp de cinci minute pentru un ten stralucitor si proaspat!

Tenul tau este uscat? Atunci poti mixa Transforming Essential Cream cu o jumatate de lingurita de ulei de masline, aplica usor pe fata si maseaza tenul prin miscari circulare. In acest mod te vei bucura de un tratament hidratant pe baza de ingrediente naturale.

Si impreuna cu zaharul crema aceasta da un rezultat bun. Din aceasta combinatie poti realiza un scrub prin care sa indepartezi celulele de piele moarta si sa-ti hidratezi tenul.

evenimentele Collistar Natura

Gama Collistar Natura contine patru produse: apa micelara bifazica, o crema revitalizanta Extraordinary Infusion Cream, uleiul Precious Essence – Oil toate acestea fiind realizate din ingrediente in procent de 95% naturale.

FOTO: PR

Atunci cand nu porti machiaj tenul tau sufera anumite schimbari, afla care sunt acestea si beneficii aduc ele pielii tale!