Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

fonduri de ten pentru ten gras

Daca iti doresti un machiaj potrivit, care sa iti puna in valoare trasaturile si, mai ales, sa reziste toata ziua, trebuie sa fii foarte atenta la tipul tau de piele. Astazi, ti-am pregatit o lista cu fonduri de ten pentru ten gras, rezistente, cu un efect natural, pe care ai putea sa le incerci!

fonduri de ten pentru ten gras

Cand te gandesti la fonduri de ten pentru ten gras, ar fi bine sa iei in calcul cateva aspecte esentiale: rezistent, mat si cu o acoperire medie catre mare. Tenul gras sau uleios este predispus la aparitia cosurilor. Sebumul blocheaza porii, conducand la infectii cutanate sau cosuri.

Mai mult decat atat, cand machiezi tenul gras, ar fi bine sa tii minte faptul ca fondurile de ten se vor intinde, se vor sterge sau se vor strange in ridurile fine si in cutele de la nivelul fetei. Pentru a evita astfel de situatii, trebuie sa alegi un fond de ten potrivit nevoilor pielii.

Mai departe, te invit sa descoperi o lista cu fonduri de ten pentru ten gras, care sper sa te ajute in alegerea produsului potrivit:

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12