Stilul Ivankai Trump cand vine vorba de machiaj si coafura este unul simplu si elegant. De cand s-a mutat la Casa Alba, fiica presedintelui Trump are mereu parul perfect aranjat si un machiaj care ii scoate in evidenta trasaturile frumoase!

Cand vine vorba de par, Ivanka are cateva coafuri preferate. Cocuri foarte elegante – cand participa la ceremonii si vizite oficiale, parul indreptat si lasat liber pe spate – cand acorda interviuri sau isi insoteste copii in oras, dar si alte coafuri simple si rapide.

stilul Ivankai Trump

Machiajul este atent realizat pentru a-i scoate in evidenta trasaturile frumoase. Ochii sunt conturati cu tonuri inchise de maro, negru sau albastru, iar pentru pometi foloseste iluminatorul care ii confera stralucire si prospetime. Look-ul ei este unul impecabil, demn de fiica unui presedinte.

Cauti idei noi pentru machiajul tau sau pur si simplu esti curioasa care este stilul Ivankai Trump? Iata cele mai spectaculoase machiaje ale ficei lui Donald Trump, de cand s-a mutat la Casa Alba!