gene de vedeta

Se spune ca ochii sunt fereastra sufletului, asa ca este important sa le acorzi o atentie deosebita si sa apelezi la cateva trucuri de machiaj care te ajuta sa ai gene de vedeta, scrie popsugar.com. Mascara este, probabil, singurul produs de machiaj care nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa de machiaj

In fond, nu este nimic mai frumos decat niste ochi conturati perfect, insa este necesar sa apelezi la cateva trucuri de machiaj daca iti doresti sa ai gene de vedeta! Indiferent ce tip de mascara folosesti, este important sa stii cum sa te machiezi corect.

Trucuri care te ajuta sa ai gene de vedeta

1. Tine mascara in pozitie verticala pentru a contura genele inferioare

Sa aplici mascara pe genele inferioare poate sa fie destul de dificil in anumite situatii. De multe ori, exista riscul ca genele sa se lipeasca sau sa iti intinzi mascara pe pleoapa inferioara. Tine mascara in pozitie verticala pentru a contura genele inferioare, apoi tine mascara in pozitie orizontala si aplica cu grija pe interiorul genelor inferioare.

2. Foloseste pudra pentru mai mult volum

Iti doresti sa ai gene mai dese? Foloseste pudra inainte sa aplici mascara! Genele tale vor avea mai mult volum, vor fi mai dese si nu se vor mai incurca. In plus, machiajul va rezista mai mult timp.

3. Insista in partea exterioara a genelor

Daca iti doresti sa obtii acel efect de ochi de pisica, este recomandat sa insisti in partea exterioara a genelor. Foloseste un mascara care este rezistent la apa si incearca sa-ti curbezi genele spre exteriorul ochilor. Ai grija sa nu-ti incarci genele cu mascara.

4. Foloseste balsam de par inainte sa aplici mascara

Este un truc care te ajuta sa obtii efectul dorit. Genele tale vor fi mai rezistente, vor avea mai mult volum si iti va fi mult mai usor sa aplici mascara. Machiajul va rezista mai mult timp si nu va mai exista riscul ca genele tale sa se incurce. Totodata, iti va fi mai usor sa indepartezi mascara de pe gene.

5. Foloseste mascara in loc de creion

Daca vrei sa ai gene de vedeta, poti sa folosesti mascara pentru a-ti contura ochii. Este suficient sa folosesti o mascara care are o perie mai subtire si sa insisti spre interiorul pleoapelor. Vei crea impresia ca ai folosit un creion de ochi.

Ti-ai intins mascara pe pleoape? Rezolva. Se poate!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver