Ivatherm

Ivatherm, brandul romanesc ce produce in Franta dermato-cosmetice folosind apa termala Herculane, lanseaza o provocare pentru fanii paginii de Facebook din Romania.

“Ivatherm: Your Travel Fellow” este numele concursului ce se desfasoara in perioada 4 iulie – 1 august si invita fanii sa pozeze momentele care-I trimit cu gandul la vacanta, alaturi de o scurta descriere. In fiecare saptamana, timp de o luna, reprezentantii Ivatherm vor alege 10 castigatori ai unui tote bag (plasa de panza) cu o ilustratie de vacanta, in care se vor gasi: Apa termala Herculane, noile Servetele demachiante, Lotiunea micelara pentru ten sensibil si un produs solar din gama Sunlight.

In comunicarea concursului se folosesc o serie de ilustratii si animatii ce reprezinta doua locuri de suflet ale companiei. Primul este Parisul luminat de soare, in tara unde sunt produse dermatocosmeticele Ivatherm. Cel de-al doilea loc este statiunea Baile Herculane, locul unde Elisabeta de Wittelsbach (printesa Sissi) isi petrecea vacantele de vara acum 150 de ani. De aici, astazi, Ivatherm aduce apa termala Herculane, optim mineralizata si ferita de poluare, regasita in toate produsele.

Regulamentul concursului

Saptamanal, reprezentantii Ivatherm vor alege 10 poze castigatoare postate pana in fiecare zi de luni 23:59 din perioada campaniei (4 iulie – 1 august 2017). Fiecare participant poate participa o singura data la concurs pe toata durata campaniei. Premiile sunt anuntate in fiecare zi de luni si livrate in cel mai scurt timp. Intreg regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook a companiei.

Despre premiul oferit

Tote bag-ul Ivatherm este o plasa de panza chic, imprimata cu una dintre ilustratiile campaniei. Produsele Ivatherm oferite si recomandate pentru vacant sunt: Apa termala Herculane (varianta travel size, de 100 ml), Servetelele demachiante, Lotiunea micelara necesara curatarii in profunzime si un produs de protectie solara Sunlight lapte protector SPF 25.