La Mer

Moduri de a iubi La Mer – o campanie inedita care sarbatoreste frumusetea, prin proprietatile legendare de vindecare a pielii, intalnite in produsele La Mer!

Compania La Mer lanseaza o noua campanie prin care marcheaza calitatile si versatilitate cremelor hidratante. Cinci scurtmetraje ce o au in rol principal pe actrita Kate Hudson au stat la baza campaniei. Ele au fost filmate de cineastul francez Loren Denis si prezinta, individual, fiecare avantaj al cremelor hidratante La Mer – Intens, Racoritor, Echilibrat, Pur si Delicat.

Cele cinci filme au fost filmate in Islanda, locatie ce a fost aleasa pentru peisajele uimitoare. Actrita principala din aceste cinci filme este Kate Hudson, o “veterana” iubitoare a produselor La Mer. „Imi amintesc cand mama mi-a facut cadou Creme de La Mer de Craciun, pe cand eram doar o adolescenta. Am stiut imediat ca este o schimbare uriasa fata de ceea ce foloseam eu inainte pentru tenul meu!” isi aminteste Hudon.

Campania se lanseaza odata cu ultimul produs hidratant al La Mer, The Misturizing Gel Creme. Acesta vine pe piata cu o formula usoara, intens hidratanta, care linisteste si calmeaza pielea.

La Mer
Creme De La Mer – The Moisturizing Gel Crème,60ML, 1290 RON

Calatoria La Mer a inceput cand fondatorul sau, Dr. Max Huber, a suferit arsuri in timpul unui experiment a esuat, iar el s-a hotarat sa isi creeze propriul destin. Fizician in timpul zilei, astronom si visator in timpul noptii, el a cautat sa elibereze puterea vindecatoare a marii pe care o iubea atat de mult. Inspirat de lumea oceanului, Huber a fermentat alge marine, bogate in substante nutritive, alaturi de alte ingrediente naturale. Dupa 12 ani si 6000 de experimente s-a nascut Crème de la Mer – si pielea lui Huber s-a refacut vizibil.

FOTO: PR