lookuri beauty met gala 2016

S-ar putea crede ca machiajele si coafurile sunt puse pe un plan secundar atunci cand e vorba de un eveniment care celebreaza moda. Dar vedetele care au venit la Met Gala 2016 au aratat ca un ruj indraznet si coafura curajoasa nu ar trebui sa lipseasca atunci cand intentionezi sa ai un look impecabil.

Poppy Delevigne lookuri beauty met gala 2016
Poppy Delevigne

Tema acestui an a fost si ea una provocatoare: “Manus x machina: Moda intr-o epoca a tehnologiei” – iar red carpetul galei s-a umplut cu rochii metalice, cu forme arhitecturale si o multime de inspiratii hi-tech. Iar machiajele si coafurile s-au ridicat la inaltimea acestei teme.

Lookuri beauty futuriste: cum au interpretat vedetele tema Met Gala 2016

lookuri beauty met gala 2016
Kate Bosworth
lookuri beauty met gala 2016
Ellie Bamber

Preferatele noastre in materie de lookuri beauty au avut tente gotice, chiar daca n-au avut o abordare 100% in acea directie. Atat Taylor Swift, cat si Poppy Delevingne au mers pe reteta par blond-alb si ruj inchis la culoare. Alte momente notabile o includ Kate Bosworth care a aratat angelic la Met Gala 2016, pe Ellie Bamber care a optat pentru un fard de ochi intr-o nuanta sclipitoare de roz si pe celelalte vedete care au ales sa-si faca parul gri cu aceasta ocazie.

Ciara lookuri beauty met gala 2016
Ciara

Ciara a aratat ca un personaj dintr-un film distopic la Met Gala 2016. Ea a ales sa-si asorteze rochia metalica cu un par colorat in aceeasi nuanta si pare gata-gata sa salveze lumea.

lookuri beauty met gala 2016
Kristen Stewart

Machiajul gri metalic purtat de Kristen Stewart a fost probabil cel mai cool look al serii care s-a potrivit de minune cu impletitura punk pe care a ales-o.

Daca esti fascinata de tinutele extravagante pe care vedetele le poarta la Met Gala, te invit sa deschis si un articol din 2015 in care vei descoperi si alte celebritati in rochii curajoase!

Foto: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!