Pentru ca s-a schimbat sezonul si odata cu el si tonurile, culorile si texturile din machiaj pentru anul acesta, am vrut sa te ajut sa afli cum iti poti realiza un machiaj de primavara in tendinte, perfect pentru seara, in doar cativa pasi!

machiaj de primavara

Mi-am dorit sa obtin cele mai bune sfaturi de la un specialist, asa ca am apelat la ajutorul Adinei Vlad, Rimmel London Make-up Artist Romania. Adina este make-up artist de sapte ani. Ea s-a afirmat initial prin vlogging, ca mai apoi sa devina unul dintre cei mai bine cotati make-up artisti din Romania. In 2017, Adina a primit locul 3 la sectiunea BEST Make-up Artist – Glamour Beauty Awards.

M-am intalnit cu Adina vineri si, in timp ce imi povestea despre tendintele de make-up ale primaverii, mi-a fi facut o demonstrate rapida… pe propria piele. La final, m-am ales cu o sesiune de machiaj din care tu ai acum o multime de lucruri de invatat.
Adina mi-a povestit cum poti realiza un machiaj de primavara in tendinte, perfect pentru seara, ce culori ar fi bine sa folosesti, cum le combini pentru a-ti contura ochii, cum iti faci “buzele metalice” (in mare voga primavara asta) si cum obtii un contouring perfect!

Mai departe te invit sa descoperi tendintele de machiaj pentru primavara 2018 pe care le poti folosi cu usurinta in look-ul tau, dar si trucuri pentru un machiaj de seara de la Adina Vlad, Rimmel London Make-up Artist Romania: