Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

machiaj pentru primavara 2018

Care sunt cele mai noi tendinte de machiaj pentru primavara 2018 si ce trebuie sa faci pentru un look de exceptie? Am intrebat-o pe Andra Manea, make-up artist oficial L`Oreal Paris, care sunt trucurile de machiaj pe care le introduci in rutina de infrumusetare si cum iti adaptezi look-ul pentru sezonul ce urmeaza sa inceapa!

machiaj pentru primavara 2018

Pe podiumurile de moda, in aceasta primavara, am vazut machiaje haute couture in tendinte, care mi-au taiat rasfularea. Insa, daca vrei sa le porti in viata de zi cu zi, acestea trebuie adaptate pentru un look cat mai armonios.

Cum porti culoarea anului (violet) in machiajul de primavara, ce trucuri raman in tendinte si ce trebuie sa uiti, care sunt rujurile pe care le porti primavara aceasta si cum iti stilizezi sprancenele – sunt numai cateva dintre secretele de beauty si machiajul pentru primavara 2018 despre care mi-a vorbit Andra Manea, make-up artist oficial L`Oreal Paris.

In continuare, te invit sa descoperi ce faci daca iti doresti un machiaj pentru primavara 2018 armonios, care sa iti puna in valoare trasaturile:

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11