Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

machiaje de la Premiile BAFTA 2018

Covorul rosu este cea mai buna sursa de inspiratie daca iti doresti un machiaj inedit! Vedetele poarta look-uri impecabile cand participa la evenimente de gala, iar machiajul trebuie sa fie mereu perfect! Tocmai de aceea, ti-am pregatit o lista cu cele mai frumoase machiaje de la Premiile BAFTA 2018, ca sa fii la curent cu noile trenduri de make-up.

machiaje de la Premiile BAFTA 2018

Aseara, au avut loc Premiile BAFTA 2018, la Londra. Vedetele au optat pentru tinute bazate pe negru si, evident, pentru insigna Time`s Up. In pofida embargoului de culoare, ele au defilat pe covorul rosu cu rochii superbe si coafuri fabuloase, iar piesa de rezistenta a ramas machiajul!

Cele mai frumoase machiaje de la Premiile Bafta 2018 au fost purtate de vedete precum: Emma Roberts, Margot Robbie sau Salma Hayek. Nici aparitia lui Kate Middleton nu a trecut neobservata! Ducesa de Cambridge a purtat o rochie verde de matase, o coafura lejera si un machiaj discret! Desi mai are putin si naste, chipul ei nu poarta amprenta sarcinii, fiind luminos si fresh.

De ce sunt cele mai frumoase machiaje de la Premiile BAFTA 2018 o sursa buna de inspiratie? Vedetele au combinat machiajul si coafurile cu tinute all black. Tocmai de aceea, culorile si stilurile au fost alese in asa fel incat sa se potriveasca si sa evidentieze trasaturile naturale. Acasa, poti incerca si tu un machiaj glam, retro sau discret, pe care sa il porti la petrecerile din aceasta primavara de fiecare data cand o sa imbraci un outfit all-black.

In continuare, te invit sa vezi cele mai frumoase machiaje de la Premiile BAFTA 2018:

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12