Machiajul lui Kate Middleton este intotdeauna simplu, elegant si de efect. Astazi am sa iti dezvalui cateva trucuri care te vor ajuta sa-l realizezi singura, acasa, cu produse accesibile ca pret!

machiajul lui Kate Middleton

Nu-i de mirare faptul ca Ducesa de Cambridge arata intotdeauna perfect! Cine nu si-ar dori buclele ei ondulate la milimetru, machiajul impecabil si tinutele elegante? Ei bine, azi iata cateva sugestii pentru partea de machiaj, inspirate din aparitiile publice ale lui Kate!

Machiajul ales de mine este unul simplu, natural, si foarte usor de realizat si acasa! Fata si pometii sunt conturate cu un blush cald, intr-o nuanta de roz pal, ce ii ofera luminozitate. Buzele sotiei lui William nu ies niciodata in evidenta prin culori tari, din contra, acestea sunt intotdeauna accentuate cu nuante de nude, maro sau bej.

In zona ochilor, Kate a optat pentru culori inchise, dar simple, care sa ii puna in evidenta frumusetea naturala si sa ii incadreze armonios ochii. Tot la nivelul ochilor, Ducesa a folosit eyeliner si rimel, care sa ii accentueze privirea. Sprancenele au un aspect natural!

Afla cum poti realiza, pe pasi, machiajul lui Kate Middleton chiar la tine acasa!