Machiajul lui Meghan Markle, pe care l-a purtat de Craciun, la bratul printului Harry, a fost absolut superb! Iata cum si-a evidentiat frumusetea naturala cu ajutorul catorva trucuri de machiaj!

Si eu, ca si tine, si probabil ca multi altii, o stim pe Rachel Zane, din serialul Suits, mai bine decat o stim pe Meghan Markle. Stilul simplu, dar extrem de elegant (camasi din matase, fuste conice si pulovere din casmir), alaturi de un machiaj discret si elegant, au facut din personajul Rachel Zane un icon in materie de moda si frumusete.

Daca Rachel ar fi trebuit sa aleaga un machiaj pentru intalnirea cu printul Marii Britanii, categoric ar fi facut aceeasi alegere ca Meghan Markle: un aspect cat mai natural, pus in valoare cu ajutorul catorva farduri.

machiajul lui Meghan Markle

Machiajul pe care actrita l-a purtat ieri, de Craciun, nu s-a bazat nici pe tonuri de rosu, nici pe farduri sidefate sau metalice in zona ochilor. Actrita a apelat la o pudra bronzanta si un blush in tonuri de piersica, un iluminator, fard negru care sa ii contureze ochii si un ruj cat se poate de discret.

In continuare, descopera cum poti realiza si tu machiajul lui Meghan Markle, chiar la tine acasa: