Sezonul acesta, unghiile vor fi stralucitoare! Pentru ca tu sa fii pregatita de petrecere, m-am gandit sa descopar care sunt tendintele de manichiura pentru Craciun si Revelion, chiar de la Prima Doamna a Unghiilor, Jessica Vartoughian, creatoarea brandului Jessica!

Sclipici, sidef, rosu si nude – asa se caracterizeaza, intr-un mod cat se poate de simplu, principalele tendinte pentru manichiura de Craciun si Revelion. Un plus de stralucire la nivelul unghiilor te va scapa de orice grija atunci cand nu vei stii ce accesorii sa alegi pentru o petrecere.

manichiura pentru Craciun si Revelion

Sezonul acesta, ar trebui sa stii ca orice este permis in materie de manichiura. Modelele grafice realizate din sclpici, unghiile rosii potrivite pentru femei puternice sau rozul pal ideal pentru tinerele romantice, daca ar fi sa alegi, tu ce ai prefera?

Pentru a te ajuta sa adaptezi mai bine tendintele de manichiura pentru Craciun si Revelion, am vorbit cu Prima Doamna a Unghiilor, Jessica Vartoughian, fondatoarea brandului Jessica Cosmetics.

In continuare, vei descoperi care sunt tendintele de manichiura pentru Craciun si Revelion in 2017, dar si cateva sfaturi utile pentru ingrijirea mainilor: