Cand iti alegi manichiura pentru nunta trebuie sa fii constienta de rolul pe care urmeaza sa-l joci. Nuantele nu trebuie sa se asorteze doar cu imbracamintea ci si cu machiajul, coafura, dar mai ales pozitia ta in cadrul evenimentului.

Daca esti doar invitat la un astfel de eveniment, totul este cat se poate de simplu: poti purta absolute orice nuanta iti doresti, atata timp cat unghiile tale sunt ingrijite si au o forma perfecta!
Ca domnisoara de onoare, este bine sa-ti alegi cu grija culoarea pe care o vei purta pe unghii. Daca veti purta toate aceeasi rochie, incercati sa va sincronizati si la manichiura. Culoarea rochiei influenteaza si ea nuanta ojei pe care o vei alege. Este foarte important si sa fii contienta de faptul ca exista greseli pe care le poti face atunci cand iti realizezi manichiura acasa.

manichiura pentru nunta

Daca esti chiar tu mireasa trebuie sa recunosti, vei avea foarte marti emotii, si pana si manichiura pentru nunta s-ar putea sa-ti dea batai de cap.

Opteaza pentru nuante pale, sterse, de nude, maro sau roz.

Totodata poti folosi un model simplu, precum manichiura de tip French, iar daca iti doresti ca mainile tale sa iasa intr-adevar in evident alege un ros aprins. Este important sa iti asortezi culoarea unghiilor cu machiajul si, de ce nu, cu buchetul, pentru ca el este accesoriul pe care il vei purta cel mai mult in acea zi!

Chiar daca te afli in postura de nasa sau martor tot trebuie sa iti asortezi manichiura, atat cu rochia si pantofii cat si cu machiajul! Nu uita ca si tu vei fi nevoita sa-ti potrivesti oja cu buchetul!