Pe Pinterest am gasit alternativa perfecta la manichiura speciala frantuzeasca. Se realizeaza similar, dar in locul unei linii drepte vei avea cate o inima pe fiecare unghie. Si nu arata asa de copilaresc precum suna, ba chiar indraznesc sa spun ca e pretty stylish!

Love is in the air, dar poate fi si pe… unghiile tale! Daca-ti doresti sa celebrezi Ziua Indragostitilor intr-un mod cat mai original atunci poti alege si o manichiura speciala pentru aceasta luna.

Vestea buna e ca pentru a o realiza nu ai nevoie de gadgeturi sau accesorii, ci doar de putina indemanare. Noi zicem ca si o incepatoare isi poate crea acest model cu inimi pe unghii fara prea mare bataie de cap.

Manichiura speciala cu inimi: care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi

Pentru inceput trebuie sa te asiguri ca unghiile tale au forma potrivita, adica sunt perfect rotunjite, fara niciun fel de colt, dupa care iti poti lua oja preferata (poate fi rosie, rosie cu glitter sau chiar neagra) un top coat si un base coat protector.

Dupa ce ai folosit base coat-ul transparent a sosit momentul multasteptat: desenarea inimilor. Pentru a crea inimile pe varful unghiei trebuie sa trasezi practic doua linii mai groase, una in stanga, una in dreapta. Insa de cele mai multe ori nu va iesi perfect dintr-o singura miscare asa ca vei fi nevoita sa insisti putin cu pensula pana obtii forma perfecta. Te sfatuim sa nu lasi oja sa se usuce un pic inainte de a obtine forma dorita pentru ca va deveni greu de modelat.

Lasa oja sa se usuce complet pentru a impiedica imprastierea ei pe toata suprafata unghiei si dupa ce te-ai asigurat ca totul e OK poti folosi pe deasupra si top coat-ul. Si gata, ai obtinut o manichiura speciala de Valentine’s Day, pe care o poti folosi si cu alte ocazii.

Citeste si: “Lacuri de unghii: trucuri pentru o manichiura care tine 7 zile”!

Foto: cutediyprojects.com