Nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy. Serena Williams spune cum

In ciuda succesului pe care il are, Serena Williams este deseori criticata pentru fizicul sau. Cu toate acestea, sportiva are un psihic puternic si a fost de acord sa vorbeasca deschis despre faptul ca nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy. 

Serena Williams a fost numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, loc care este ocupat in acest moment de germanca Angelique Kerber, dupa ce a castigat US Open. Serena Williams a fost prima femeie afro-americana care a castigat un titlu in cadrul competitiilor Grand Slam, insa sportiva a fost criticata in continuare pentru formele sale mai putin sexy.

Fosta campioana mondiala a fost de foarte multe ori criticata pentru aparitiile sale pe terenul de tenis, in loc sa fie apreciata pentru performantele sale, insa ea a demonstrat ca nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy.

Nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy

Love sexy strong pictures. #selfmagazine

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Celebra scriitoare britanica J.K. Rowling, cunoscuta mai ales pentru scrierea romanelor de fantezie Harry Potter, a sarit in apararea sportivei in momentul in care aceasta a primit un comentariu rautacios la adresa fizicului sau. Comentariul era legat de faptul ca succesul ei in tenisul feminin de performanta se datoreaza faptului ca Serena Williams are fizicul unui barbat.

La o inaltme de 1,75 metri si o greutate de 70 de kilograme, este destul de greu ca Serena Williams sa afiseze un fizic feminin, atragator, insa sportiva a dovedit ca nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy. Acest lucru se vede si in numarul din septembrie al publicatiei americane Self Magazine, unde Serena Williams apare in diferite costume de baie. Fosta campioana mondiala are un corp de invidiat si un abdomen foarte bine lucrat, iar atitudinea pe care o afiseaza o ajuta sa fie sexy.

@selfmagazine #covergirl

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

“Imi iubesc corpul, si nu as schimba nimic la el. Nu va cer sa va placa felul in care arat. Va cer doar sa ma lasati sa fiu eu insami. Pentru ca pot fi un model pentru o fetita care are acelasi fizic ca si mine si nu vreau sa aiba o parere proasta despre felul in care arata”, a declarat Serena Williams.

@selfmagazine

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Fosta campioana mondiala a adaugat ca nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy si crede ca este important ca orice femeie sa lupte pentru drepturile sale si sa nu dea niciodata inapoi.

Daca ti-a placut articolul cu Serena Williams, iata si un articol cu secretele frumusetii Mariei Sharapova!

Foto: Guliver