Petrecerea Vanity Fair este after party-ul Oscarurilor, iar aici, vedetele premiate isi pregatesc o alta tinuta, isi schimba coafura si bijuteriile si defileaza iar pe covorul rosu. Care au fost cele mai bune tinute de acest an? Ti-am pregatit un top cu rochii spectaculoase si aparitii absolut fabuloase ale celebritatilor de la Hollywood!

petrecerea Vanity Fair

La Hollywood este intotdeauna un moment potrivit pentru o petrecere, iar una dintre cele mai importante din an este after party-ul Oscarurilor. Petrecerea Vanity Fair are loc dupa decernarea Oscarurilor, iar aici participa toata „lumea buna” de la Hollywood: actrite, cantarete, modele si socialites.

Ca la orice petrecere de la Hollywood, celebritatile isi schimba tinuta pentru evenimentul organizat de Vanity Fair. Bijuteriile de la Oscar sunt inlocuite cu altele, potrivite noii tinute, iar, daca au suficient timp, unele vedete isi schimba si coafura si machiajul.

Aseara, dupa ce au petrecut cateva ore pline de emotie, au primit statuetele si au fost in extaz, vedetele au plecat sa-si sarbatoreasca reusitele la petrecerea Vanity Fair. Alaturi de dive precum Rita Ora, Kendall Jenner sau Naomi Campbell, actorii au petrecut toata noaptea. Rochiile lungi, in nuante neutre de nude si crem sau pasteluri precum baby blue ori galben, au fost una dintre tendintele serii. Unele vedete au preferat sa aleaga rochii scurte, in care ar putea dansa usor, iar altele au optat pentru pantaloni. Daca ma intrebi pe mine, tinutele de la Vanity Fair au fost de departe mai inspirate si mai frumoase ca cele de la Oscar, insa te las pe tine sa descoperi!

Care au fost cele mai bune tinute de la petrecerea Vanity Fair? Te invit sa descoperi in continuare, in galeria foto: