Pleoapele uleioase sunt adesea o piedica in realizarea machiajului perfect – fardurile fie nu se aseaza asa cum ar trebui, fie se strang in pliuri si formeaza liniile acelea inestetice. Totusi, daca te confrunti cu aceasta problema, ar trebui sa stii ca exista cateva remedii care te-ar putea ajuta. Nu trebuie decat sa iti schimbi putin rutina zilnica de infrumusetare!

Fiecare dintre noi are pleoapele uleioase. La unele femei problema e vizibila, in timp ce altele nici nu isi dau seama de acest lucru. Este firesc – nu trebuie sa te ingrijorezi daca pleoapele tale secreta mai mult ulei in comparatie cu mama sau prietenele tale.

pleoapele uleioase

Problema apare insa atunci cand vrei un machiaj perfect si rezistent. Daca ai pleoapele uleioase probabil stii deja ca fardurile nu se asaza cum trebuie si trebuie sa-ti verifici machiajul din ora in ora.

Chiar daca pare greu de crezut, exista cateva posibilitati prin care poti scapa de aceasta problema. Un primer pentru pleoape uleioase, o pudra translucida care sa-ti fixeze machiajul sau un ritual mai complex de curatare, sunt doar cateva solutii pentru a avea o piele perfecta in zona ochilor.

Descopera cum poti obtine un machiaj perfect chiar daca ai pleoapele uleioase: