Cand vorbim despre plaja si ore in sir petrecute la soare, trebuie sa ne gandim si la dezavantaje – expunerea la razele UV are efecte nocive asupra pielii! Ca sa limitezi “daunele”, conteaza ce faci pe plaja, dar si dupa.Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu produse after sun, din care sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine!

Pe langa bronzul sexy si relaxare, zilele de plaja iti pot aduce si dezavantaje. Arsurile solare sunt o problema cu care te poti confrunta in vacanta, mai ales atunci cand uiti de protectia solara.

produse aftersun

Usturimea, roseata si iritatiile cauzate de arsurile solare sunt deranjante, mai ales atunci cand iti doresti sa te bucuri la maxim de vacanta!

Produsele after sun se gasesc, in general, in magazine sub doua forme: lotiuni si spray-uri. Daca iti doresti o aplicare rapida si racoritoare, poti merge pe varianta spray a unui after sun. Insa, daca esti o persoana rabdatoare si nu te deranjeaza timpul petrecut in fata oglinzii, varianta crema este cea mai potrivita pentru tine.

Mai departe, ti-am pregatit cateva sugestii de produse after sun care te vor ajuta in concediu sau la piscina:

[/continut_slideshow]