Tu stii cum se schimba produsele de machiaj in sezonul cald? Astazi ti-am pregatit cateva sugestii de la Adina Vlad, Rimmel London Make-up Artist Romania, care te vor ajuta sa iti alegi corect fardurile pentru primavara si vara.

produsele de machiaj in sezonul cald

Atunci cand vine primavara, este normal sa fii interesata de tendintele din moda si machiaj, dar te-ai intrebat vreodata daca textura si formula fardurilor se schimba cu ceva? Eu am avut aceasta curiozitate si am decis sa vorbesc cu Adina Vlad, Rimmel London Make-up Artist Romania, despre cum ne alegem produsele de machiaj in sezonul cald.

Iti povesteam zilele trecute, cand m-am intalnit cu Adina, cum poti realiza un machiaj de primavara rapid, in doar cativa pasi. Tot atunci, am vorbit cu ea si despre cat de important este sa aplici corect fardurile si mai ales ce modificari apar la produsele de machiaj in sezonul cald.

Daca iarna optam pentru un fond de ten mai deschis pentru ca nu sunte bronzate si primavara alegem rujuri stralucitoare in locul nuantelor mate, intense, inseamna ca si celelalte produsele de machiaj in sezonul cald se schimba!

In continuare descopera cum adaptezi produsele de machiaj in functie de sezon si ce este bine sa faci pentru un machiaj cat mai rezistent: