Daca ai in jur de 30 de ani, sunt sanse reale sa faci parte din "gasca" fetelor care au descoperit pe pielea lor, destul de tarziu, ca adevaratele retete de frumusete sunt cele despre care mama nu le-a spus mai nimic. Daca ai in jur de 20 de ani, noteaza si respecta cu sfintenie, vei vedea rezultatele peste un deceniu. Iar daca ai peste 40 si esti mama de fata, nu uita sa i le spui inca din adolescenta.

retete de frumusete femeie
Una dintre cele mai eficiente retete de frumusete este hidratarea tenului

Retete de frumusete neglijate

Nu te astepta sa afli ceva iesit din comun! Cele 3 lucruri despre care mama ta nu ti-a vorbit prea mult sunt simple: hidratare, demachiere, masaj. Se prea poate sa le faci dintotdeauna, doar ca nu le dai destula atentie. Asta pentru ca, de fapt, ceea ce trebuia sa afli in adolescenta este cat de importante sunt. Si cat de mult conteaza pentru tineretea tenului. De fapt, aceste retete de frumusete conteaza cel mai mult!

Si totusi, de ce nu ai auzit asta decat destul de tarziu? Pentru ca generatia parintilor nostri a trait in vremuri cu mult mai putina poluare, cu alte procupari si cu infinit mai putin acces la informatie. Insa poti schimba lucrurile, indiferent ce varsta ai. Aceste retete de frumusete trebuie sa devina parte din viata ta de zi cu zi.

1. Retete de frumusete – Hidratarea pielii. O piele hidratata este o piele tanara, elastica, ferma. Nu te intreba imediat care e cea mai buna crema de hidratare. Ci cum sa faci sa bei mai multa apa zilnic. Cremele ajuta si e obligatoriu sa ai una care sa-ti mentina tenul in forma. Dar apa pe care o bei ajuta din interior intr-un fel pe care n-o sa-l apreciezi decat dupa primele riduri. Mai bine sa n-ajungi sa-ti spui “De-as fi stiut la timp!”