Sezonul petrecerilor nu s-a incheiat. Noi ne-am ales preferatele si vrem sa te inspiram si pe tine! Iata 3 tipuri de machiaj pentru petrecere pe care le poti incerca pana la finalul vacantei!

machiaj pentru petrecere femeie
Incearca aceste 3 tipuri de machiaj pentru petrecere

Machiaj pentru petrecere – Eyeliner cu glitter auriu

Pentru un machiaj pentru petrecere stralucitor, incearca un machiaj cu glitter! Iar ca sa nu faci greseli si sa arati prea “incarcata”, opreste-te la a folosi doar un eyeliner cu glitter si nu un fard pe toata pleoapa!

Cuvantul cheie: glitter-ul auriu! Este stralucitor, dar suficient de subtil si rafinat incat sa atraga atentia intr-un mod placut asupra ochilor tai!

Cum aplici eyeliner-ul cu glitter auriu: contureaza-ti pleoapele superioare cu un eyeliner gel inchis la culoare, cum ar fi ciocolata, maron, pentru a crea o baza si pentru a da adancime privirii. Asteapta ca primul eyeliner sa se usuce, apoi aplica glitter-ul auriu.

Machiaj pentru petrecere – Tipsuri de buna purtare:

1. Glitter-ul confera dramatism ochilor, deci, nu exagera cu mascara; un singur strat ar trebui sa fie suficient;

2. Glitter-ul va fi punctul de interes al machiajului tau, asa ca este esential sa-ti pastrezi restul machiajului simplu;

3. Traseaza o singura linie cu glitter auriu pe pleoapa superioara pentru un machiaj mai subtil si ingroas-o daca vrei sa se vada mai bine.

4. Foloseste primer pe pleoape inainte de a incepe machiajul.

Foto: Guliver