Toti avem perioade cand ne pierdem parul, dar aflam de la specialistul Nioxin, Eduard Virag, care sunt adeveratele semnale de alarma privind caderea parului la femei. Iata la ce sa fim atenti!

Caderea parului la femei sfaturi de la Nioxin
Aflam de la specialistul Nioxin, Eduard Virag, care sunt semnale de alarma privind caderea parului la femei si la ce sa fim atenti.

Toti vrem o poboada capilara fara probleme. Subtierea sau caderea parului nu este de ignorat, mai ales ca poate avea consecinte neplacute atat din punct de vedere fizic, cat si din psihic si emotional. Exista o serie de semne timpurii care ne pun in garda in privinta acestei probleme, trebuie doar sa fim atenti, pentru a le depista si a lua masuri cat mai repede posibil. Eduard Virag, Brand Ambassador Nioxin Romania, ne spune la ce trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de caderea parului la femei.

Caderea parului la femei: 4 indicii-cheie

Seboreea este o boala functionala a glandelor sebacee ce determina producerea de sebum in exces. O supra-productie este un semn de avertizare in privinta unor dezechilibre hormonale care pe viitor pot conduce la caderea parului la femei.

Pierderea a mai mult de 100 de fire de par, pe zi, indica potentiale probleme privind subtierea podoabei capilare. Foarte importanta este alimentatie si suplinirea carentelor nutritionale!

Caderea parului la femei – Urmareste semnele!

Par corporal in exces. In cazul domnilor, este un semn care indica o rata crescuta de risc privind pierderea prematura a parului. Riscul este cu 50% mai mare in cazul barbatilor care au pieptul acoperit in totalitate de pilozitate, de 70% in cazul celor care au pe piept, pe umeri si pe spate si de 90% in cazul celor care au pe toata suprafata corpului.

Acneea este un indiciu pentru dezechilibre hormonale care de multe ori conduc la subtierea prematura sau caderea parului la femei.

Urmareste aceste semne, mananca sanatos, elimina factorii de stres inutili si rasfata-ti parul cu formule de ingrijire croite pe nevoile proprii. Iata aici un mic ghid pentru un par sanatos!