O baie relaxanta este este un adevarat medicament pentru trupul si mintea ta… Dar ca sa te bucuri de un rasfat ca la carte, creeaza-ti si atmosfera potrivita inainte sa te bagi in cada! Iti spunem ce ai de facut cu un buget foarte mic!

baie relaxanta femeie
Daca vrei sa faci o baie care nu doar sa te relaxeze si sa te revigoreze dupa o zi grea la serviciu, ci si sa contribuie la o stare buna de sanatate, atunci trebuie sa respecti cateva reguli. Iata ce trebuie sa faci pentru ca o baie de relaxare sa se transforme in medicament

Transforma o baie relaxanta intr-un medicament

1. Pentru o baie relaxanta, pune-ti muzica lenta. Are un efect calmant asupra psihicului. Incetineste pulsul, micsoreaza tensiunea si descreste nivelul hormonilor stresului.

2. Foloseste saruri de baie. Detoxifiaza pielea si relaxeaza muschii incordati. Si cu cat corpul se detensioneaza, cu atat relaxarea este mai mare.

3. Aprinde lumanari parfumate. Lumina puternica din baie te poate agita. Stinge-o si pune cateva lumanari parfumate in jurul cazii. O baie relaxanta tine foarte mult de ambianta.