Pentru un ten protejat, neted si luminos, pe timp de vara, iti propunem cea mai recenta lansare Apivita - Aqua Vita BB Cream. Machiaj, ingrijire si protectie SPF, intr-un singur flacon!

BB Cream Aqua Vita, Apivita

Adapteaza-ti ritualul de machiaj sezonului cu formule lejere! Din cauza temperaturilor ridicate, e indicat sa aplicam cat mai putine straturi de machiaj, pentru e evita efectul neplacut de masca. Asadar, jonglarea dintre crema, primer, fond de ten si pudra devine o povara atunci cand vrei si hidratare, si protectie solara, dar si un aspect mat si fara imperfectiuni.

Exista un produs nou, cea mai recenta lansare Apivita, menit sa indeplineasca toate cerintele: minunata inventie BB Cream !

Noua crema de la Apivita, Aqua Vita BB Cream, ne-a convins prin cinci actiuni, intr-un singur flacon. BB Cream Aqua Vita ofera hidratare pentru 24 de ore, revitalizarea tenului, protectie antiage, uniformizarea nuantei tenului si protectie FPS 20.

BB Cream cu ingrediente naturale

Cu un continut de 98% ingrediente naturale, fito-endorfine din vitex, propolis patentat si ulei esential de muscata organica, BB Cream Aqua Vita este printre cele mai placute formule hibride, pentru vara.

BB Cream Aqua Vita, Apivita, 129.99 Ron (disponibil in farmaciile Sensiblu) ;